Android APP Udvikling

På denne side kan du se de apps som KGSoft har udviklet. (bemærk at siden er under konstruktion, så det er ikke sikkert at links er aktive)

Ved at klikke på app ikonen sendes du over til siden, hvor du kan læse om appens funktion og du kan også downloade .apk filen som du så kan installere på din enhed.

Når du downloader (fra en Android telefon) en .apk fil fra denne side, skal du være opmærksom på at den omdøbes til .apk.zip
Inden du installere den, skal du omdøbe den, så den kun ender på .apk

hvaccalc a64x64
HVAC Lommeregner

HVAC Lommeregner, er en app, som indeholder formler til beregning inden for ventilation

Download

Tidsregistrering64x64
Tidsregistrering

Tidsregistrering, er en app, som bruges til at registrere tiden der er brugt på en arbejdsopgave.

Data gemmes i en database.

Test / debug version

qvcalculator 40x64
QV Lommeregner

QV Lommeregner er en lille regnemaskine, hvor man kan beregne en luftmængde ud fra et tryk og en k-faktor. k-faktoren kan være både K1 og K2

Download